İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Türkan Sabancı Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

Ock

3 Aralık günü 1992 yılından bu yana 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Birleşmiş Milletler tarafından uluslarararası bir gün olarak kabul edilmiştir. Amaç engellilere yönelik farkındalık oluşturmak, toplumsal bilinç oluşturmaktır.

Ock

Heyecanlı bir karne gününü daha Sayın Müsteşar Yardımcımız Ahmet Emre Bilgili, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte bitirdik.

Ara

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lİsesi´nin ev sahipliğinde Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleşen film gösterimine,Öğrencilerimiz ve Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lİses´nin işitme engelli öğrencileri katıldı.Etkinlikte ´´Düğün Dernek´´filminin sahneleri sesli betimleme yöntemiyle görme engellilere,işaret dili vealt yazıyla da işitme engellilere aktarıldı,Etkinlik sonunda Şişli Kaymakamı Salih IŞIK,Okulumuz adına öğretmenimiz Şafak TUNALIOĞLU ile SEBEDER İstanbul Şube Sorumlusu Engin YILMAZ´a katkılarından ötürü plaket takdim etti.